Levering & Retourneren

Alles over de levering en het retourneren van uw bestelling

Wat zijn de verzendkosten?

We berekenen over onze producten vaste verzendkosten. Deze bedragen 2,95 euro incl BTW. Bij een besteding boven de 100,00 euro incl BTW rekenen we geen verzendkosten. De prijs voor verzenden wordt in de betaling meegenomen, dus bovenop het bedrag van de bestelling komt 2,95 euro. Dt ziet u in uw winkelwagentje.

Met welke logistieke partners werken wij samen?
De verzending in Nederland wordt verzorgd door PostNL voorheen TNT post.

Hoe verloopt de verzending?
Nadat u de bestelling heeft geplaatst bij seniorenkleding.nl ontvangt u een bevestigings e-mail op het door u opgegeven e-mail adres. Hierna wordt uw bestelling bij ons in werking gezet. Bestellingen worden de binnen 1 dag verwerkt zodat u uw bestelling binnen 2 en uiterlijk 3 dagen in huis heeft. Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, wordt het pakket overgedragen aan PostNL. Zodra de bestelling bij PostNL is, ontvangt u van ons een tweede e-mail met hierin een trackingcode.

Uw ontvangt van ons een email met daarin alle informatie omtrent de bezorging van uw pakket door PostNL, hier treft u o.a. de trackingcode en een linkje om uw pakket te volgen. Deze trackingcode kunt op de website van PostNL invullen om uw pakket te volgen.De bezorger van PostNL biedt u het pakket thuis aan. Als u niet thuis bent wanneer uw pakket bezorgd wordt biedt PostNL u het seniorenkleding.nl pakket de volgende dag opnieuw aan. PostNL biedt het pakket 2 keer aan voordat het pakket wordt afgegeven op het dichtsbijzijnde postkantoor. De geadresseerde kan de zending binnen 3 weken op het Postkantoor afhalen.

Op welke tijd levert PostNL?
Na aflevering van het pakket door seniorenkleding.nl bij PostNL. Levert PostNL uw pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding af.

Het pakket is niet aangekomen. Wat nu?
Is het pakket na enkele dagen nog steeds niet bij u afgeleverd en is het ook niet afgeleverd bij de buren? Dan verzoeken wij u in dit geval contact met ons op te nemen, zodat we uw pakket opnieuw kunnen opsporen. Het artikel wordt opnieuw naar u verzonden indien deze nog voorradig is. Stuur hiervoor een e-mail naar info@seniorenkleding.nl of bel ons op 0229-211969.

Bestelling retourneren

Wegens de oplopende kosten voor het verzenden en retourneren hebben we ons retourbeleid helaas moeten aanpassen vanaf medio september. Wij vinden dit erg jammer want wij hadden graag deze service blijven aanbieden aan onze klanten. Wel kunnen we u nog altijd 1 gratis omruiling aanbieden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen per telefoon op 0229-211969 of per email info@seniorenkleding.nl 

Hoe werkt het

U kunt dit op 2 manieren doen:

  1. Retour is voor eigen rekening. Meld uw retour per email aan en u kunt het pakket naar onderstaand adres retourneren. Zo kan retourneren snel en eenvoudig.

Adresgegevens:
seniorenkleding.nl
Keern 227a
1689 PB Zwaag, Nederland

Graag uw retourbewijs bewaren en de pakbon toevoegen aan het retour pakket. 

       2. Meld uw retour aan per email op dit email adres: info@seniorenkleding.nl en u ontvangt een retouretiket per email. Deze kunt u uitprinten en op uw pakket plakken en afgeven bij een DHL parcelshop of PostNL bij u in de buurt. Wij zullen de (administratieve) kosten van €5,95 verrekenen met uw creditering van het retourpakket verrekenen.

Voorwaarden retour

U krijgt 21 dagen bedenktijd na ontvangst van uw zending, wij nemen dit ruim en flexibel. Heeft u meer tijd nodig omdat het voor iemand anders is begrijpen wij dit. 


Niet goed is altijd geld terug. Zodra uw bestelling retour is zullen we het geld binnen 5 werkdagen retour storten op dezelfde rekening waarvandaan betaald is. Dit gebeurd middels onze betaalprovider Multisafepay. Hiermee voldoen wij ruim aan de wettelijke eis van terugbetalen binnen 14 dagen nadat u het pakket heeft verzonden. Mocht u dus niet binnen 5 werkdagen uw geld retour ontvangen hebben, neem dan contact met ons op via info@seniorenkleding.nl of bel op 0229-211969. Wij helpen u graag! 

U mag de kleding passen, maar niet dragen. Geretourneerde kleding die beschadigd is kunnen wij niet volledig terugbetalen. Eventuele portokosten van de heenzending worden bij retourneren wel vergoed indien de gehele zending retour komt. Ook in de uitverkoop heeft u het recht om artikelen binnen 14 dagen te retourneren of te ruilen.

Retouren vanuit het buitenland
Retour vanuit het buitenland is voor eigen rekening. Meld uw retour per email aan en u kunt het pakket naar onderstaand adres retourneren. Zo kan retourneren snel en eenvoudig.

Adresgegevens:
seniorenkleding.nl
Keern 227a
1689 PB Zwaag, Nederland

Ontdek onze nieuwste items