Betalen

De betaalmogelijkheden

U betaalt veilig bij ons middels iDeal, Afterpay of bankoverschrijving met onze betalingspartner Multisafepay. 

Ideal betalingen: 

Deze methode wordt het meest gekozen en staat daarom ook bovenaan op de betaalpagina. Als u kiest voor een ideal betaling wordt u via de webshop doorgelinkt naar uw eigen internetbankieren bankomgeving, u kunt deze methode gebruiken als u aangesloten bent bij ABN AMRO, SNS bank, ING, Rabobank, ASN bank, Regio bank, Triodos bank, Van Lanshot Bankier, Knab, Bunk, Moneyou of Handelsbanken. 

stap 1) selecteer Ideal –> middels het blauwe vinkje voor de betalingsmethode 

stap 2) kies uw bank –> door op deze button te drukken en dank uw eigen bank te kiezen

stap 3) plaats bestelling –> door op de zwarte knop  rechts onderaan (plaats bestelling) te drukken, vervolgens wordt u doorgestuurd naar uw eigen bank omgeving

stap 4) betaal middels ideal in uw eigen bankomgeving 

stap 5) u bent klaar met uw betaling en de bestelling is betaald, u wordt automatisch terug gestuurd naar de webwinkel 

Afterpay (achteraf betalen)

Wilt u liever achteraf betalen dan kunt u kiezen om uw betaling te doen via Afterpay. Afterpay verzorgt de achteraf betalingen van seniorenkleding.nl. Hoe werkt Afterpay: 

stap 1) selecteer Afterpay –> middels het blauwe vinkje voor de betalingsmethode ( u hoeft hiervoor geen account aan te maken bij Afterpay)

stap 2) plaats bestelling –> door op de zwarte knop  rechts onderaan (plaats bestelling) te drukken, vervolgens wordt u doorgestuurd naar de multisafepay omgeving en vult u uw geboortedatum in en controleert uw gegevens en gaat u akkoord met de Afterpay voorwaarde

stap 3) u bent klaar met uw betaling en de bestelling is betaald, u wordt automatisch terug gestuurd naar de webwinkel 

Afterpay hanteerd een eigen aanname beleid, dat staat los van seniorenkleding.nl. Daardoor komt het voor dat Afterpay niet wordt geaccepteerd als betaalmethode. Dat is natuurlijk vervelend maar u kunt dan nog altijd kiezen voor een andere betaalmethode in de webwinkel.

U ontvangt per e-mail een betaaloverzicht van Afterpay. Voor het meeste gemak kunt u ook hun eigen afterpay app downloaden. 

Bankoverschrijving

De derde betaalmethode die wij aanbieden is bankoverschrijving, deze wordt volledig uitgevoerd door Multisafepay. U ontvangt na het kiezen voor deze betaalmethode een email met alle informatie.

stap 1) selecteer Bankoverschrijving –> middels het blauwe vinkje voor de betalingsmethode

stap 2) plaats bestelling –> door op de zwarte knop  rechts onderaan (plaats bestelling) te drukken, vervolgens ontvangt u een email met daarin de informatie voor het betalen van uw bestelling. 

stap 3) u bent klaar met uw betaling en de bestelling kan worden overgemaakt, u wordt automatisch terug gestuurd naar de webwinkel 

Betalen vanuit het buitenland (belgie)

Wij bieden daarnaast voor onze klanten uit Belgie aan dat ze met Bancontact (internetbankieren) kunnen betalen 

Betalen op rekening voor een cliënt/andere persoon

Als u een bestelling wilt plaatsen voor iemand anders en u wilt graag op rekening betalen dan kan u het best even contact met ons opnemen. Via de achterafbetaalmethodes klarna en afterpay werkt dit meestal niet, deze achterafbetaalmethodes zijn vaak persoonsgebonden. Wilt u een factuur op naam of wordt de rekening betaalt door middels bewindvoering gewoon even contact opnemen en dan kunnen we dit voor u verzorgen. 

Ontdek onze nieuwste items