Over ons

Bij Seniorenkleding.nl treft u prachtige merkkleding voor dames en heren. Zoals de naam al doet vermoeden is onze kleding uitermate geschikt voor dames en heren van 50plus. In onze collectie treft u modieuze kleding voor de vlotte senior, maar ook de klassieke kleding is ruim aanwezig in ons assortiment. Merken zoals Sensia, Barbara Lebek, Robell, Roberto Sarto en Rabe zijn bij ons te bestellen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus mocht er iets niet goed zijn met de kleding of past het niet kunt u kosteloos retouneren of omruilen (zie daarvoor onze retourvoorwaarden). Mocht u ergens niet uitkomen kunt u altijd bellen of een email sturen daar zult u snel antwoord krijgen. Verder streven wij ernaar dat uw bestelling na bevestiging de volgende dag in huis is. 

Seniorenkleding.nl is onderdeel van Marionmode.
Vanaf de oprichting in 1990 tot nu is Marionmode uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van modeshows en verkopen op locatie voor senioren
Wij zijn een familiebedrijf met een schat aan ervaring in de kledingbranche. Al ver voordat Marionmode is opgericht is de ervaring opgedaan in de klassieke damesconfectie met o.a. ontwerp van eigen labels en aan de snijtafels van vooraanstaande merken. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 2e generatie (de oudste zoon Niels) van de familie van de Vooren. Waarmee Marionmode een vooruitstrevend en eigentijds bedrijf op dit gebied.

Met onze mobiele winkel bezoeken wij het gehele Jaar woonzorgcentra, dienstencentra, beurzen en damesverenigingen. In een half uur staat de winkel van marionmode op de locatie. De verkoop met of zonder modeshow wordt meestal bepaald aan de hand van de wensen van de organisatie, gebruikelijk is dat dit een dagdeel ochtend of middag is. Kiest u voor de modeshow dan komen wij met een team van professionele mannequins en presentatrice en bieden een modeshow afgestemd op het seizoen. In een half uur tijd laten wij de nieuwste mode voorbijkomen.

Onze gegevens
Email: info@seniorenkleding.nl
Telefoon: 0229-211969
KvK nummer: 68176996
BTW nummer: NL002176342B11

Adres gegevens:
Keern 227A
1689 PB Zwaag

Ontdek onze nieuwste items