Retourneren

Bestelling retourneren

Meld uw retour aan per email op dit email adres: info@seniorenkleding.nl en u ontvangt een retouretiket per email. Deze kunt u uitprinten en op uw pakketplakken en afgeven bij een DHL parcelshop bij u in de buurt.

Via deze link kunt het dichtsbijzijnde adres van de DHL parcelshop vinden om uw retourpakket in te leveren. U krijgt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw zending.
Niet goed, geld terug. Zodra uw bestelling retour is zullen we het geld binnen 5 werkdagen retour storten op dezelfde rekenig waarvandaan betaald is. Dit gebeurd middels onze betaalprovider Multisafepay. Hiermee voldoen wij ruim aan de wettelijke eis van terugbetalen binnen 14 dagen nadat u het pakket heeft verzonden. Mocht u dus niet binnen 5 werkdagen uw geld retour ontvangen hebben, neem dan contact met ons op via info@seniorenkleding.nl of bel op 0229-211969. Wij helpen u graag! U mag de kleding passen, maar niet dragen. Geretourneerde kleding die beschadigd is kunnen wij niet volledig terugbetalen. Eventuele portokosten van de heenzending worden bij retourneren wel vergoed indien de gehele zending retour komt. Ook in de uitverkoop heeft u het recht om artikelen binnen 14 dagen te retourneren of te ruilen.

Retouren vanuit het buitenland
Retour vanuit het buitenland is voor eigen rekening. Meld uw retour per email aan en u kunt het pakket naar onderstaand adres retourneren. Zo kan retourneren snel en eenvoudig.

Adresgegevens:
Marionmode/Seniorenkleding
Keern 227a
1689 PB Zwaag, Nederland

Ontdek onze nieuwste items