Rolstoelcape

Eenvoudig online kopen
Pop-up store op beurzen
Moderne kleding

Als u in een rolstoel zit, dan wilt u ook stijlvol gekleed gaan en wilt u uw outfit kunnen afmaken met een mooie rolstoelcape. Want waarom zou u er niet verzorgd uit willen zien als u niet goed ter been bent? Ook is het belangrijk dat u zichzelf goed beschermt tegen regen en wind. Zeker als u in een rolstoel zit, wordt uw kleding nat in de regen. Daarom vindt u bij Seniorenkleding.nl de meest stijlvolle jassen voor rolstoelgebruikers.

Bezoek onze webwinkel en bekijk al onze artikelen!

Naar de webshop

Bescherm uw hele lichaam eenvoudig tegen de regen met een rolstoelcape

Wilt u zich makkelijk kunnen beschermen tegen de regen en wilt u hierbij ook uw onderlichaam beschermen? Dan is het dragen van een rolstoelcape ideaal. Onze rolstoelcapes zitten ook ontzettend lekker. Onze capes worden, net zoals onze jassen voor rolstoelgebruikers, gemaakt van fijne stoffen. Deze stoffen zijn niet synthetisch, waardoor ze niet te warm zijn. Wilt u ook bij slecht weer extra stijlvol gekleed gaan? Kies dan voor jassen voor rolstoelgebruikers. Deze jassen hebben een prachtig model, waardoor ze ook in de rolstoel goed blijven zitten. Ook hebben de jassen prachtige kleuren. Zo gaat u als rolstoelgebruiker mooi gekleed over straat, ook dankzij de mooie truien en broeken.

Ontdek onze best verkochte items

Bestel deze unieke kleding eenvoudig online

Onze unieke jassen voor rolstoelgebruikers zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop, net als een rolstoelcape. U hoeft er dus niet lang naar te zoeken. Heeft u vragen voordat u bestelt, of heeft u behoefte aan advies? Bel dan naar 0229-211969 of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen dan zo snel mogelijk.

Ontdek onze nieuwste items