Een stijlvolle rolstoelcape

Eenvoudig online kopen
Pop-up store op beurzen
Moderne kleding

Als u in een rolstoel zit, dan wilt u ook stijlvol gekleed gaan en wilt u uw outfit kunnen afmaken met een mooie rolstoelcape. Omdat u stil zit, is het daarbij ook belangrijk goed beschermd te zijn tegen regen en wind. Bij Seniorenkleding.nl vindt u de mooiste jassen voor rolstoelgebruikers zodat u er droog en warm bij zit.

Bezoek onze webwinkel en bekijk al onze artikelen!

Naar de webshop

Bescherm uw hele lichaam eenvoudig tegen de regen met een rolstoelcape

Bij Seniorenkleding.nl vinden wij het belangrijk een inclusief aanbod aan seniorenmode te kunnen aanbieden. Wilt u zich makkelijk kunnen beschermen tegen de regen wanneer u in uw rolstoel zit? Dan vindt u bij ons een regencape die past bij uw wensen. Ook jassen voor rolstoelgebruikers behoren tot ons assortiment. Al onze producten zitten comfortabel doordat ze gemaakt worden van fijne, niet-synthetische stoffen. De jassen die wij voor rolstoelgebruikers aanbieden, hebben een specifieke pasvorm die goed past bij het dragen in een rolstoel. Zit u niet altijd in uw rolstoel en wenst u een meer universeel bruikbare jas? Bekijk dan ons aanbod aan Barbara Lebek-jassen. Deze kunt u prima combineren met een rolstoelcape.

Ontdek onze best verkochte items

Bestel deze gebruiksvriendelijke doch stijlvolle kleding online

Het is niet langer nodig om genoegen te nemen met enkel praktische kledingstukken voor in uw rolstoel. Onze unieke jassen voor rolstoelgebruikers zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop, net als een rolstoelcape. Ook vindt u bij ons prachtige bodywarmers om u warm te houden. Heeft u vragen voordat u bestelt, of heeft u behoefte aan advies? Bel dan naar 0229-211969 of vul ons contactformulier in.

Ontdek onze nieuwste items